Spå dig gratis!

Spå dig gratis



Numerologiska meningar verkar ha funnit sin början med Pythagoras, grekisk filosof och matematiker, född 570 f.Kr. Men idén om siffror och deras andliga betydelse övades kraftigt av våra forntida förfäder i Mesoamerica under samma tidsperiod. Den antika Mayan kände universum, åldrar, cykler eller bokstavligen nästan allt annat kunde brytas ner i siffror. Numrerar var heliga och levande.


Nummerets magi tar ditt namn eller födelsedatum och minskar dem till enstaka siffror. Varje siffra från 1 till 9 har sina egna tendenser. Det resulterande numret sägs avslöja din nyckelpersonlighet. spå dig gratis online


Vete gräsjuice är den mest näringsrika landbaserade växten. Använd den i stället för blågröna alger eller bättre ännu, konsumera båda. Båda rensar kroppen av toxiner och närmer cellerna, samtidigt som det ökar immunförsvaret. Se min nya Raw Foods hemsida www.rawfoodnature.com

Men kraften i numerologiska betydelser tar det ett steg längre genom att överväga värdena för varje nummer på din födelsedag. Oftast innehåller din personlighet dominerande och dominerande essenser av flera nummer. Detta visar dig var du är i eller utanför balans.


Ytterligare ett steg med förfining kommer när du tar både ditt namn och ditt födelsedatum. Ditt namn har makt och är inte en olycka. Det avslöjar dolda ledtrådar som du kanske inte har varit medvetna om. Det kan vara en anledning att du inte gillar ditt namn. Denna artikel kommer att visa dig hur du får en bättre förståelse av dig själv eller en annan genom numerologiska betydelser.


Gå med i Amazon Prime - Se över 40.000 filmer som Zeitgest, Food Matters, Esoteric Agenda, Sick, Fat and Near Dead, och mer!

Låt oss börja...


Nyckeln till förståelse av numeriska betydelser


Olika tal är maskulin. Jämna tal är feminina. När jag säger maskulin och feminin, talar jag inte om ett specifikt kön. Jag menar "egenskaper" av maskulin och feminin energi inom oss alla.


Maskulin: aktiv, kreativ, stötande och kall


Feminin: passiv, mottaglig, givande och varm


Maskulin och feminin tendenser är synliga i båda könen. Faktum är att många numerologinummer för kvinnor är väldigt maskulin (inklusive min) och vice versa. Vi känner alla män som är mjuka och vårdande och vi vet också kvinnor som är aggressiva och kalla.


De mycket starka tendenser i siffrorna i numerologi gentemot den manliga indikerar hur världen är ute av balans, även nu. Förskjutningen till balans började för över 100 år sedan med kvinnors rörelse. Mycket av den oro som vi upplever i världen just nu är ett universellt försök att få jorden att synkronisera med den nya Aquarian Age. Numerologiska betydelser kommer att skifta när vårt medvetande skiftar. Den kvinnliga vårdmakten kommer att bli vördad igen som tidigare, under gudinnans tid.


Numerologi tal varierar från 1 till 9. Nummerna 11 och 22 resulterar i numerologi beräkningar också, och bör minskas till 2 (1 + 1) och 4 (2 + 2). Numerologer arbetar med 1 till 9, 11 och 22. Vi kommer att koncentrera oss på 1 till 9 i den här artikeln.



Komentar

Postingan populer dari blog ini

Spå dig gratis